Valutor:  
Hem -  Om Oss

engelska från Indiana Nike Free Ny University Bloomington 1980

CASTRO VALLEY En 60-årig pensionär engelsk lärare som slogs i Oakland Hills i förra månaden sköts tre gånger och hans stulna kreditkort användes några dagar senare i centrala Oakland, sade polisen tisdag medan han meddelade en ökad belöning i ärendet.

Belöningen stötte på 25 000 dollar för information som ledde till en arrestering i slaget av David Robert Ruenzel, som sköts, eventuellt under ett rån den 25 november, medan han vandrade på Huckleberry Regional Preserve. på ett spår ca en mil från parkeringsplatsen. Han uttalades död på scenen. Hans bil hittades på parkeringsplatsen, där den bearbetades för bevis före släpning.

Under en presskonferens på tisdagen vid EBRPD: s huvudkontor meddelade Lt Gretchen Rose att belöningen ökade från $ 10 000 till $ 25 000 för information som ledde till en arrestering i slaying. Hon sa också att Ruenzel hade skott tre gånger, att någon tog sin plånbok och att hans kreditkort användes i centrala Oakland den 28 november.

Rose sa att polisen tittar på videoövervakning i området runt där de stulna kreditkorten användes. Filmen släpptes Nike Free Ny inte till media eller allmänheten.

Polisen sa att vittnen beskrev att vi såg två män på spåret strax före skottet Nike Free Run 3.0 Blue And Pink hördes. På tisdag släppte polisen två skisser av de personer som sågs i området sluta de nominerade tillgångarna skulle Nike Free Sko Norge Billig det inte ske till n och kallade dem personer av intresse för fallet.

'Vi' frågar samhället för deras fortsatta stöd. för deras hjälp med att identifiera dessa ämnen, 'sa Rose.

Den första mannen beskrevs som en svart eller blandad race man i sin sena 20-talet till början av 30-talet, 6 meter lång med dreadlocks, en medelhårig hud, höga kindben, ett smalt ansikte och en tunn byggnad med mörka kläder. Den andra mannen beskrevs som svart, 6 meter lång, 240 pund, ren rakad med kort hår, slitstarkt och ur form, med mörka kläder och en svart ryggsäck.

Doug McConnell, en nära vän till Ruenzel-familjen, läste ett uttalande på uppdrag av David Ruenzels änka, Nancy Aldrich Ruenzel.

'Jag förlorade min man och bästa vän två dagar före Thanksgiving till en meningslös slumpmässig skott. David var en varm, snäll och mild man, som som lärare, en utbildningsjournalist, en ledare i sin kyrka och en volontär i West Oakland hjälpt så många hem Nike Lunar Empress Dam blev Terk förvånad över Maureens inställning

H människor gör bättre liv genom utbildning. Men det faktum att detta hände till David på en vandringsled i stort dagsljus säger till oss alla, för det här kunde ha hänt med någon att det inte längre finns några sparade hamnar från våld längre.

'Till de människor som gjorde detta fångas, står min familj i solidaritet med alla de som blivit dödade oskyldigt. Hur går vi vidare? Vi hoppas att någon kan ha viss information att dela med tipslinjen för att förhindra fler dödsfall.'

McConnell sa att med julen i veckan var familjen för ont att delta i nyhetskonferensen.

'Att veta Davids son, hur nära de var och att plötsligt få denna meningslösa förekomst. Det är smärtsamt. Det är upprörande, säger McConnell.

Ruenzel pensionerade år 2012 från The Athenian School i Danville, där han arbetat som lärare sedan 2001. Han lärde Nike Free Run 3 Rea journalistik, komposition och kreativt skrivande, amerikansk litteratur och Bibeln.

En medborger i Wisconsin, mottog Ruenzel en kandidatexamen i engelsk filosofi från University of Wisconsin Madison 1978 och en mästare på engelska från Indiana University Bloomington 1980.